Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Z textu jsem pochopil, že degustace proběhla na výbornou. No, moc bych si přál jen malinký košt, abych pochopil tu cenu.

0 0
možnosti
Foto

Můj bratr Jindřich by dobrodruh, prošel mnoha zaměstnáními, pro neplnění pracovní povinnosti i socialistickým kriminálem.

Asi před 15 lety sehnal práci coby podkoní u jakési hraběnky v Německu. Po roce se vrátil domů a na dotaz proč nechal práce kterou si tak chválil, odpověděl: Ještě s jedním zaměstnancem, byl to Polák jsme našli starý sklep plný flašek z vínem, bába o něm neměla ani páru. Tak jsme se do toho pustili. Díky naší časté pracovní neschopnosti, jež zavinilo víno, jsme také měli smůlu a byli ve sklípku přistiženi. Byli jsme na hodinu propuštěni, náhradu za škodu baronka nechtěla. Ale těch starých flašek vína jsme vypili mraky. .

PS: Můj bratr se také několik let zdržoval v Bečově nad Teplou. Takže nechybělo mnoho a při jeho čichu po alkoholu mohl i ten poklad vín v Bečově objevit. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 576x
Nejsem znalcem, ale milovníkem a studentem vína. Pilně chodím do tekuté knihovny a poznávám klasiky i začínající autory a rád se podělím o dojmy a informace s Vámi.

Seznam rubrik